Even voorstellen

Mijn naam is Lisette van Oorschot en ik ben goudsmid in Duiven. Ik heb mijn opleiding tot goudsmid gevolgd in Schoonhoven en heb een extra jaar Design er achteraan gedaan. De opleiding heb ik afgesloten met een jaar stage. Na mijn stage mocht ik daar blijven werken en dan leer je pas echt de fijne kneepjes van het vak. Langzaamaan ben ik voor mezelf begonnen en heb dat steeds meer uitgebreid.
De naam Appendiamo komt uit het Italiaans en betekent ‘wij hangen’ en is afgeleid van de hangertjes waar ik mee begonnen ben. De poppetjes hangen aan één arm aan een collier en kunnen gepersonaliseerd worden door een letter, muziekinstrument of iets van sport. De Appendiamo’s zijn ook te zien op deze pagina.


U kunt bij mij terecht voor nieuw werk en reparaties. Maar ook voor vermakingen van ´oud goud ´ of een herdenkingssieraad bent u bij mij in goede handen. Ik neem de tijd om de ideeën te bespreken en uit te leggen wat de mogelijkheden zijn. Mocht u nog helemaal geen idee hebben van hoe het sieraad eruit moet komen te zien dan gaan we daar samen naar op zoek.
Ik vind het altijd heel bijzonder om van sieraden met een emotionele waarde weer een geheel nieuw sieraad te maken met een speciale betekenis.

Het is een heel mooi vak en ik hoop u snel te zien in mijn atelier.